Een leuke site voor jong en oud!

AykiBest

http://aykibest.webnode.be/

aykibest2013@gmail.com
AykiBest, een leuke site voor jong en oud!

 

Wilt u hier adverteren? Klik dan hier.

Cappellini met vegetarische saus

 
Ingrediënten
400 gr volkoren cappellini pasta
1 courgette
1 aubergine
1 grote wortel
200 gr oesterzwammen
5 selderstengels
2 l groentebouillon
1 kleine venkel
enkele teentjes verse look
1 sjalot
1 ajuin
kerstomaatjes
peper, tijm en laurier
verse kruiden als afwerking
verse rozemarijn
1 el tomatenpuree
200 gr parmezaan (optioneel)
paprikapoeder
olijfolie
 
 
Bereiding
Snij de look, sjalot en ajuin fijn en stoof aan op een zacht vuurtje in olijfolie.

Haal de vezelige draden van de selder met een dunschiller. Snij in fijne stukjes en voeg bij de ajuin. Snij ook de courgette, wortel, aubergine en oesterzwam in fijne blokjes, en stoof ook mee. Roer af en toe eens goed om. Voeg de kerstomaatjes in hun geheel toe.

Kruid met peper. Voeg de groentebouillon toe. Snij ook nog de venkel in blokjes en voeg toe aan de saus. Bind enkele blaadjes laurier en takjes tijm samen op, leg in de kookpot, en bind het touwtje vast aan het oor van de pot.

Kook de cappellini gaar. Voeg een eetlepel tomatenconcentraat, rozemarijn en paprikapoeder toe aan de saus. Giet de cappellini af en serveer met de heerlijke saus, en eventueel Parmezaanse kaas.
 

afl14_vegetarische_spaghetti.jpg