De oudere (2013, 2014 en 2015) nieuws-artikels kunt u bekijken op https://bit.ly/blogaykibest.

Nieuws

Er zijn kleine aanpassingen uitgevoerd op https://aykibest.webnode.be/nieuwsbrief/ Dit zijn aanpassingen zoals de titel die veranderd is en sommige links die verdwijnen of erbijkomen. Ga maar is kijken!
AykiBest leeft mee met (de familie en vrienden van) de slachtoffers van de aanslag van 22 maart 2016 op de luchthaven in Zaventem en de metrostations in Brussel. Er vonden twee explosies plaats in de inkomhal van de luchthaven van Zaventem. Daarbij zouden er minstens 14 doden en 81 gewonden zijn...

AykiBest bestaat 3 jaar!

13-03-2016 17:13
AykiBest bestaat vandaag exact 3 jaar! Vier mee op https://aykibest.webnode.be/aykibest3jaar Bekijk onze speciale verjaardagsnieuwsbrief op https://aykibest.webnode.be/nieuwsbrief Bekijk de verjaardagswensen van vorig jaar op https://aykibest.webnode.be/aykibest2jaar Op naar nog meer succesvolle...

Livechat naar Nederlands!

05-03-2016 13:00
De livechat die je kan voeren met de klantenservice van AykiBest staat vanaf nu in het Nederlands door een update! Je kan de livechat bereiken via de groene knop rechtsonder elke pagina van de site. Veel chatplezier en aarzel niet om contact op te nemen voor AL u vragen!
Er was al langer een probleem met een onbekende afbeelding in het midden van de startpagina van de AykiBest-site. Het team van AykiBest heeft besloten om de afbeelding offline te halen in plaats van het probleem op te lossen. Dit om minder hinder te veroorzaken op de site. Het is niet bekend om...
We hebben de tool 'Zoek een persoon' waarmee je een persoon kon opzoeken en meer over deze persoon te weten kan komen, verwijderd. Dit omdat de tool niet gebruikt werd in meerdere maanden en om zo de site ordelijk en up-to-date te houden. PS: we werken aan een splinternieuwe pagina of tool voor de...

Bob De Slak verplaatst

17-02-2016 14:00
De spelletjes van Bob De Slak zijn verplaatst van het kopje 'AykiBest' naar de pagina 'Spelletjes' zelf. Dit deden we o.a. om de site ordelijk en makkelijk te houden.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

FAQ: Nieuws

Waar kan ik alle nieuwtjes van de site zien en volgen?

Hierboven vindt u alle veranderingen op de site terug, maaar het is ook te vinden op de startpagina van de site (rechts).

Op https://bit.ly/blogaykibest kunt u al de veranderingen van 2013, 2014 en 2015 zien.

Kan ik al jullie nieuwtjes volgen via RSS?

Onze nieuwtjes kunt u uiteraard volgen in onze app maar ook via uw eigen RSS-lezer.

Gebruik voor uw eigen RSS-lezer de link https://aykibest.webnode.be/rss/nieuws.xml voor alle nieuwsartikelen.

Veel succes!

Ik zou graag maandelijks de nieuwtjes van AykiBest in mijn mailbox ontvangen. Kan dit?

Tuurlijk! Schrijf je gratis in voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief met alle nieuwtjes van de AykiBest-site! Kijk voor meer info op https://aykibest.webnode.be/nieuwsbrief of neem contact op met de klantenservice.

Waar vind ik het archief van alle artikels van dit jaar?

Je kan het archief van de nieuwsartikels op deze site terugvinden op https://aykibest.webnode.be/archive/news/

Mijn vraag staat er niet bij...

U kunt contact opnemen met de AykiBest klantenservice voor overige vragen via onze 'Contact'-knop of de livechat die je vindt rechtsonder deze pagina.